Ga voor een asbestveilige werkplek

De asbestdeskundigen van IBEVE tonen je hoe dat moet

Jouw werknemers? Die verdienen een gezonde werkplek. Maar hoe gezond is het kantoor of de werf waar ze dagelijks uren spenderen? En wat als je met asbest te maken krijgt?

IBEVE loodst je stap voor stap door de recentste asbestmaatregelen. We bieden je een vakkundig plan van aanpak en de nodige ondersteuning. Van asbestattest tot sloopopvolgingsplan.Met IBEVE ben je asbest de baas

In Vlaamse gebouwen loop je in 70 tot 90 procent van de gevallen het risico om op asbest te botsen. Infrastructuur gebouwd voor 2001 bevat maar liefst 2,3 miljoen ton asbesthoudende materialen. Tegen 2040 wil Vlaanderen volledig asbestveilig zijn. 

De deskundigen van IBEVE brengen in kaart hoe het met asbest is gesteld in jouw gebouw en begeleiden je in de verwijdering ervan.

Waarmee we je concreet bijstaan op het vlak van asbest?

  • Asbestattest
  • Asbestinventaris
  • Asbestanalyse en luchtmetingen
  • Werfbegeleiding
  • Sloopopvolgingsplan

 

Wil je meer te weten komen over asbest en de dienstverlening van IBEVE?

Laat je gegevens na, download de whitepaper en ontvang vier weken lang korte video's over asbest in je mailbox.

 

 

Vragen?

Heb je vragen over asbest of onze dienstverlening? De asbestdeskundigen van IBEVE staan voor je klaar.

 

Over IBEVE 

IBEVE maakt deel uit van Groep IDEWE. Al meer dan dertig jaar kun je rekenen op onze expertise rond onder meer asbestonderzoek, milieubeheer en arbeidsveiligheid. 

Jaarlijks maken we honderden asbestinventarissen op voor bedrijven en instellingen. Onze drie labo’s, waaronder ons nieuwe labo in Bluechem (Antwerpen), zijn erkend door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (WASO). IBEVE is bovendien geaccrediteerd door BELAC onder certificaatnummer 725-TEST.

Meer informatie over IBEVE  

 

Lees ook: 

Asbestattest bij verkoop van een gebouw verplicht vanaf 23 november 2022