Energieaudit simulator

De verplichte energieaudit volgens de Europese richtlijn 2012/27/EU moet vierjaarlijks vernieuwd worden voor alle niet-KMO's, die behoren tot milieutechnisch ingedeelde inrichtingen (Vlarem), waarvan de onderneming:

  • Ofwel meer dan 250 FTE tewerkstelt
  • Ofwel een jaaromzet heeft van > 50.000.000 euro �n een balans van > 43.000.000 euro

IBEVE biedt een uitgebreid aanbod van opleidingen aan om u te ondersteunen bij het opmaken van deze audit, maar u kan ook beroep doen op onze IBEVE experten om uw energieaudit van A tot Z uit te voeren. Wanneer u ervoor kiest om de verplichte energieaudit voor uw onderneming te laten opmaken en ingeven door IBEVE krijgt u tevens een uitgebreid verslag, het ingeven van de balans en een maatregelenlijst.


Onderstaande simulator geeft u een prijsindicatie van een door IBEVE uitgevoerde energieaudit.

* veld verplicht

De bovenstaande criteria gelden per vestiging. Dus voor een onderneming met verschillende vestigingen moeten de criteria afgetoetst worden per vestiging. Ook voor de simulatie en offerteaanvraag moet u voor elke vestiging een nieuwe aanvraag doen.

Resultaat van de simulatie: € 0 **

Overzicht van de simulatie:

  • Aantal FTE:
  • Omzet (bij benadering):
  • Balanstotaal (bij benadering):
  • Aantal gebouwen van deze vestiging:
  • Oppervlakte van de gebouwen van deze vestiging (in m²):
  • Sector:

** De prijsindicatie is slechts een inschatting en aldus niet bindend. De opgegeven prijsindicatie geldt tevens enkel voor de audit van de opgegeven vestiging. Indien meerdere vestigingen verplicht zijn een audit uit te voeren, moeten er meerdere simulaties gemaakt worden. U kan uiteraard ook contact opnemen met een van onze experts via energie@ibeve.be. Zij maken graag een offerte op maat, waarin met al deze parameters rekening gehouden wordt.

Offerteaanvraag energieaudit IBEVE

Hebt u interesse om de verplichte energieaudit te laten uitvoeren door IBEVE? Vul dan nu het onderstaande formulier in en wij bezorgen u spoedig een vrijblijvende offerte.

* veld verplicht
De verplichte energieaudit is niet van toepassing voor de onderwijs en de zorg sector indien u beschikt over een geldig EPC-C. IBEVE kan u eveneens helpen bij de opmaak van een EPC-C voor publieke gebouwen. Voor bijkomende vragen omtrent deze dienstverlening kan u steeds terecht bij onze experten via energie@ibeve.be of bel naar 016/390 490. Wij helpen u graag verder!

Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt spoedig van ons een vrijblijvende offerte.

Voor verdere vragen omtrent onze dienstverlening kan u steeds terecht bij onze experten via energie@ibeve.be of bel naar 016 39 04 90. Wij helpen u graag verder!